See ya in the sun...

Idag åker vi, jadåååå!


Bullpen
Throwback thursday

Oh how the years go by, right? Men ibland är det helt okej att kolla tillbaka, minnas, skratta, skruva på sig.. eller hur man nu känner inför sina minnen. Jag tycker det är kul. För good or bad, det man gått igenom är det som formar den person man är idag. Livet är en resa och trots att jag varit på resande fot i snart 24 år är jag inte ens halvvägs.. faktum är att jag inte ens vet mitt slutmål. We will see.


4 days to go..

... then we blow this popcicle stand. MALLORCA 2012.
Kick ass

Time for the mask, tonight we kick ass. Da da da.. Batman!Ready to make a play...Where did y'all go?

Efter att ha haft fullt hus i flera dagar med besök från USA + alla vänner känns det tyst & konstigt att sitta helt ensam. Eko, eko, eko.. saknar redan miss South Carolina. Men nu kan vi räkna ner på allvar till Mallorca och San Antem, mingel med alla snobbar, drinkar, poolbad, party, shopping och lyxlir. Ska bli himla skönt. Kankse dags att börja fundera över packning och allt sånt skit.

BTW. Hoppade förbi en ekorre innan. Must be a good sign for the night. Peace out.

EURO'12

Lets get back in the game boys. SWEDEN!
Tonight will be a WPretty ladies


Pretty ladies attacking the city tomorrow.. kickin off this summer. 2012.


I hate mornings

Men.. nu börjar jag komma igång. Kaffe är rätt bra på så sätt. Och i natt har jag sovit, hallelujamoment. Dessutom fortsätter countdownen. Bara tolv dagar till värmen. Tänkte också säga att jag är smått avis (som varje år) att det är studentveckor nu. Skattjakt, skratt, kärlek, fylla, eufori, karneval, galenskaper, studentdagen.. all that shit. Det är ju livet. Minnen man aldrig tappar. Hoppas Johanna & co njuter till fullo. Det faktum att vädret inte visar sig från sin bästa sida.. visst, roligare med sol men va fan.. bryr man sig om såna bagateller har man bara inte druckit tillräckligt. En klyscha jag gillar: DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL! Ska snart in till stan & se alla drunkies.. eller ja, fika i alla fall. Med min kära sambo.


HookedNo ballsSoon

BB-final

Fy såååå gott. Finalen är här!


Fashion stories

Dags för openingday, på en tjejs vis. Awsome!
..


Snart, snart. Countdown!


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se