Kärlek

Har haft världens bästa Valborgshelg med världens bästa människor. De som jag älskar mest av allt. De som får mig att kunna slappna av, vara den jag är (helt loco med a side of crazy) och som jag kan skratta och ha roligt med. Vi "firade" Valborg hos Evelina med att grilla, snacka, skratta, se på brasa, kramas, gosa, skratta lite till, röka vattenpipa och dricka vin. Kvällen avrundades hemma hos Jonte med tårta och fotboll.. tills jag & Alex halvsomnade och kliade armbågar i Jontes säng. En fantastisk kväll. En av de bästa.

1 maj solade vi, åkte till Max och åt lunch, plockade upp Alex, drog till Kjugekull & blev bjudna på glass + dricka av Jontes mormor (fantastiskaunderbara Maj-Britt), killarna spelade armerikansk fotboll... jag passade mobilen, typ. Kvällen avslutades med grill, kubb (killarna mot tjejerna.. resultat = oviktigt). Sen blev det skräckfilm. En som hette Grave Encounters och som var en riktig B-film men det var rätt mysigt ändå.. trött som jag var somnade jag nästan på Alex även denna kvällen.

Förrutom att jag har fantastiska människor i mitt liv så har jag dessutom fått lite färg på kroppen. Så ja, man kan inte direkt klaga på tillvaron. Den är ganska så fantastisk.Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se