With my girls!

Var ute och kalasade lite i lördags med tjejerna, fantastiskt rolig kväll.
Ni är bra fina ni, laaaav!♥


Höst = film

Höst = kallt. Höst = te (redan fastställt). Höst = duntofflor. Höst = mys. Höst = många filmer...

Frös rumpan av mig innan, så det fick bli att bädda ner sig i sängen med en film. Den utvalda filmen blev: Mirror, mirror. Snövit... med Julia Roberts som den elaka drottningen. Förväntningar? Noll. I efterhand: förtrollad. En mycket bra film.
 
21 Jumpstreet såg jag förra veckan. Vet inte riktigt när jag skrattade så pass mycket åt en film. Sen kan man ju inte annat än säga att Channing Tatum är a sight for sore eyes. Mhm.


I övrigt har jag sett Moneyball två gånger denna veckan. Bara för att den enligt mig kan vara en av de absolut bästa sportfilmerna som gjorts. Alla som har jobbat, jobbar med eller kommer att jobba med sport bör se den. Dessutom är det en sann historia och det går ju alltid hem...
 
 


Befogad rubrik, eller så...

Ska snart ut i regnrusket och bege mig några hundra meter & kolla på handbollen. RIK - IFK. Win, win liksom. Även om jag alltid lutar lite mer åt RIK-hållet trots allt. Det där med att bo i Kristianstad och hålla på IFK Kristianstad är liksom lite.. tråkigt. Lite som att dejta en kille som ens pappa älskar, vad är det roliga i det liksom? Så jag går emot strömmen och hoppas på en Göteborgsvinst.

På tal om sport. Oktober närmar sig. Man vill nästan kräkas. Playoffs. 1. Jag fattar ingenting. Man ska plussa på, dela poäng på mitten.. och leta "magic numbers". JAG FATTAR INTE. Dumt! 2. Playoffs i säg betyder ju vinna eller försvinna och det är alltid sådär jobbigt att titta på. 3. Alltså, seriöst.. jag fattar ingenting. Jag är nervös, men jag vet liksom inte om jag ska vara det eller ej. För bottom line : jag fattar inte ett skit.


Måndag

Hej hej bloggen. Ute är det nästan höst och snorkallt i princip. Det är väl helt okej om man gillar te och koftor vilket jag gör. Mindre kul om man ogillar att frysa, vilket jag också gör. Nu ska jag dricka te (det är en ren principsak...) och skriver ner det här så att jag kan titta tillbaka på detta unika tillfälle i tiden när jag är 90 bast och inte minns vad jag gjorde den 17 september 2012. Så ska jag se en film också, vilken vet jag inte, så när jag undrar vilken film jag såg denna dagen... så får jag leva i ovisshet. Liiiiiving on the edge motherfucker.

PS. En bild på David (& hans skalliga bästis Matt) bara för att det gör saken bättre. En bild på David och hans leende gör alltid saken bättre. Så det så. Det kan också vara bra att veta på ålderns höst. Att den där Dave var ganska snygg när han var 29 år gammal och fortfarande gick klädd som en högstadieelev. Om inte så blir jag säkert lika glad då, jag menar.. check out that lovely smile (obsession).


Fäääääzt va?

Tjatja bloggen, var det fest igår? Det känns så. Ooooh!


Hockeypremiär

Tänka sig... hamnade på säsongspremiär idag. Hockey. Division 1. Det går utför. Herrrrrrre.Back to life

Är tillbaka på banan, i alla fall lite. Nu ska jag jobba. Redigera lite bilder från en ortopedmässa. Boooya!


See u soonDavid

Han kan få en att smälta. En alldeles FÖR söt bild..


Miss it

Saknar Mallis. Lite. Bara lite.


See ya in the sun...

Idag åker vi, jadåååå!


Bullpen
Throwback thursday

Oh how the years go by, right? Men ibland är det helt okej att kolla tillbaka, minnas, skratta, skruva på sig.. eller hur man nu känner inför sina minnen. Jag tycker det är kul. För good or bad, det man gått igenom är det som formar den person man är idag. Livet är en resa och trots att jag varit på resande fot i snart 24 år är jag inte ens halvvägs.. faktum är att jag inte ens vet mitt slutmål. We will see.


4 days to go..

... then we blow this popcicle stand. MALLORCA 2012.
Kick ass

Time for the mask, tonight we kick ass. Da da da.. Batman!RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se